Le Grand-Hornu op een andere manier !


En français, voir sur les sites
7 & 8 september van 10u tot 18u Gratis

Le Grand-Hornu op een andere manier
Zoals elk jaar opent Le Grand-Hornu tijdens de Erfgoeddagen zijn deuren graag voor het grote publiek voor een weekend vol ontdekkingen. Ter gelegenheid van de 25e editie is gekozen voor het thema Le Patrimoine “extra” ordinaire (“Buiten-gewoon erfgoed”). Samen met onze mediadiensten hebben we een programma van uitzonderlijke activiteiten uitgewerkt, met onder meer een wandeling op de daken, op de terril en een bezoek aan de zolders van Le Grand-Hornu, of de ontdekking van onze reserves! Zowel voor volwassenen als voor onze jonge bezoekers.
Les Compagnons du Devoir te gast in Le Grand-Hornu
Gedurende deze twee dagen kunt u ontdekken of beter begrijpen wie de Compagnons du Devoir zijn door middel van korte films over de verschillende beroepen en ook dankzij een aantal meesterwerken uit hun collectie speciaal in de Grand-Hornu ter gelegenheid van de Open Monumentendagen tentoongesteld.
Vooraf reserveren
Om veiligheidsredenen zal slechts een beperkt aantal personen aan alle rondleidingen die tijdens dat weekend worden georganiseerd kunnen deelnemen. We raden u dus aan uw bezoeken vooraf te reserveren: tel.: +32(0)65/613.867 of e-mail: reservations@grand-hornu.be
Grand-Hornu - Rue Sainte-Louise, 82 - B-7301 Hornu - Belgique
info@grand-hornu.eu



Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling