Alexandra Cool (oudstudent beeldhouwkunst) stelt tentoon.

Beste,

Hierbij wil ik je graag uitnodigen voor de opening van Muntpunt nu vrijdag 6 september vanaf 17u.

Bij deze gelegenheid opent  in het Literair Salon mijn tentoonstelling Moments of Writing met pin-hole foto's van schrijvers.

Het Literair Salon is ook nog te bezoeken op zaterdag 7 september van 10u tot 18u en zondag 8 september van 10u tot 16u.

Vriendelijke groeten,

Alexandra Cool

Pour le programme complet du weekend d'ouverture, suivez le lien ci-dessous:
Het volledige programma voor het openingsweekend vind je op www.muntpunt.be

vrijdag 06 openingsweekend
·         Muntplein
Kom je werkweek afsluiten en ons huis mee openen tijdens het grote stadsaperitief op het Muntplein. We ontkurken Muntpunt om 17u00 en iedereen is welkom.

DJ FUNKY BOMPA zorgt voor de perfecte soundtrack die naadloos overgaat in de APERO OPERA. Om 20u00 begint dan namelijk de indrukwekkende dans- en muziekvoorstelling C(h)oeurs van Alain Platel in de Muntschouwburg. De muziek van Wagner en Verdi door het koor van de opera van Madrid zal tegelijk in de Muntschouwburg en over het plein schallen. Na de oren worden ogen verwend met een multimediale projectie op het Muntpuntgebouw om 22u00.

Daarna kan het feest pas echt beginnen met de Brusselse Dj’s KONG en GRATTS.
·         
17u00 – 01u00: GRATIS - Groot openingsfeest - in samenwerking met FM Brussel en de Munt
·         17u00: stadsaperitief met DJ Funky Bompa
·         20u00: apero opera met live audio-uitzending van de opera C(H)ŒURS vanuit de Munt
·         22u00: Openingsspektakel met geluid- en lichtshow
·         22u15 - 01u00: Feest met DJ Kong!
zaterdag 07 openingsweekend
Muntpuntgebouw: Brusselparcours
Muntpunt wil de Brusselaar en de Brusselfan, de Brusselwerker en de Brusselbewoner verbinden met wat voor hem klaarstaat in de stad en het Gewest. Onze partners staan op zaterdag 7 september van 10u00 tot 18u00 in elke hoek en op elke verdieping voor je paraat. Ze helpen je niet alleen met alle informatie over wonen, leren, werken en zorg in Brussel, maar zorgen er ook voor dat je Brussel – en wat het voor je kan betekenen – ook kunt beleven. Een wegwijsparcours langs de partners van Muntpunt met ontspanning, informatie en animatie. GRATIS / 10u00-18u00.
Muntplein: stadsavontuur
Op zaterdag wordt het Muntplein omgevormd tot een stadsavontuurlijk vrijetijdsparcours. Vrijetijdsorganisaties stellen zichzelf voor en bieden bezoekers de kans om te proeven van het rijke Brusselse aanbod. Avontuurlijke stedelingen kunnen muurklimmen, voetballen, boksen of ropeskippen. De durvers wagen zich aan de rappelconstructie. Vallen is geen optie! FM Brussel en enkele dj’s zorgen voor de perfecte soundtrack voor een gezellige actieve namiddag.
zondag 08 openingsweekend
Muntpuntgebouw: Brusselparcours
Op zondag 8 september maak je kennis met tal van Brusselse organisaties. Doorheen het gebouw vind je verschillende workshops waar ontmoeten, ruilen, schrijven of knutselen centraal staan. GRATIS / 10u00-16u00.
Muntplein: grote stadspicknickhttp://www.muntpunt.be/images/logos/vlieg.png

Zondag doen we het slow met een grote gezellige picknick op het plein. Aan de verschillende kraampjes vind je lekkere streek- en bioproducten. De zomervakantie is ten einde, maar hier dompelen we je nog even onder in de vakantiesfeer: petanque, gezelschapsspelletjes, schilderen, enz. Of probeer eens een initiatieles Tai Chi of yoga. Voor de muziek zorgen o.a. een muziekensemble van de Munt en het kinderkoor Shanti! Shanti! Afgewisseld met een eclectische en verrassende dj-set van Eric De Jonge brengt dit je ongetwijfeld in de juiste sfeer voor een zalige zondag. GRATIS / 10u00-18u00.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling