New York

Voor wie “The Big Apple” wil zien. Promotie voor kunstreis New York

Pour ceux qui veulent voir “The Big Apple”. Promo pour voyage d’art à New York




KUNSTREIS NAAR NEW YORK 7 tot 14 april 2014
VOYAGE D’ART VERS NEW YORK du 7 au 14 avril 2014

Boco beloofde u wegens grote belangstelling een vijfde kunstreis naar New York City te organiseren. Dankzij de goede zorgen van Neckermann De Brouckère kregen we een zeer betaalbare offerte.  Het gaat om een hotel dat niet in, maar vlakbij Manhattan gelegen is, namelijk in New Jersey. Op vijf minuutjes wandelen is er een Path-station met regelmatige en snelle treinverbindingen met downtown Manhattan (ook ’s nachts vanuit het World Trade Center !).
Voor de richtprijs van € 1275 per persoon (in een dubbele kamer – uzelf dient een binding te hebben met de scholengroep Brussel, maar u kan gerust een kamergenoot mee inschrijven) bieden we u:
-         6 overnachtingen in Ramada Jersey City -  met continentaal ontbijt en bagageafhandeling
-         Vluchten Brussel – Newark H/T met Jet Airways (taksen en fuel inbegrepen): vertrek op 7 april om 10.10 uur (wees een drietal uur voordien op de luchthaven); terug op 13 april om 18.30 uur, aankomst op 14 april om 7.50 uur.
-         Transfer van en naar de luchthaven Newark (overigens niet zover van het hotel)
-         Annulatieverzekering (alleen om medische redenen of erkende heirkracht)
-         7 dagenkaart onbeperkt vervoer op metro en bus in New York City
-         7 dagenkaart Path New-Jersey/Manhattan
-         Bezoek aan minstens vijf musea: Guggenheim, The Cloisters, Metropolitan, Pierpont-Morgan, Neue Galerie of Frick.  Moma is gratis op vrijdagavond, New Museum Bowery op donderdagavond.
-         We kijken na of we u ook  nog een klassiek of jazzconcert kunnen aanbieden (Lincoln Center, Carnegie Hall, jazzclubs zoals Blue Note, Village Vanguard of andere).
Niet inbegrepen:
-         Maaltijden en dranken , persoonlijke uitgaven, bijkomende bezoeken
-         Voorzie ook een budget voor de aanvraag van een scanbaar internationaal paspoort (ca. € 85  - vraag het zeker enkele weken voor de reis aan). U heeft ook een vrijstelling van visum nodig (prijs ca. 15 dollar) via ESTA – als we zover zijn geef ik wel meer uitleg).
-         Uw Belgische ziekteverzekering dekt u normaal – u moet wel een internationale kaart aanvragen bij uw ziektefonds.
-         Geldautomaten in de USA zijn onveiliger dan bij ons omdat ze niet met chips werken. U dient aan uw bank een tijdelijke opschorting van de blokkering van uw Maestrokaart buiten de EU te vragen of alles te betalen met een kredietkaart.
Het is in de eerste plaats een kunstreis ( we volgen een succesvol programma uit vorige reizen), maar u krijgt uiteraard ook vrije tijd om de stad op uw eigen ritme te verkennen – we begeleiden u en geven u suggesties en praktische tips. Vragen: marc.maes2g-o.be .
Slechts één manier van inschrijven: u stort € 300 per persoon op de Boco-rekening BE78 0013 1646 3586 met de JUISTE NAMEN (zoals op het paspoort) van voor wie u betaalt. De betalingen moeten ontvangen zijn op vrijdag 13 september 2013 !



Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling