CC Zwaneberg

 Kunstwedstrijd CC Zwaneberg
Concours pour artistes CC Zwaneberg

NL:

Beste kunstenaar, directeur, schilder,
Beste leerkrachten, geïnteresseerde leerlingen,

Het nieuwe schooljaar is nog maar pas begonnen en we sturen u al meteen een wedstrijdformulier door! 

Sinds 1994 organiseert de cultuurraad van Heist-op-den-Berg in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg jaarlijks een succesvolle kunstwedstrijd. We kiezen telkens voor een andere kunstdiscipline.
In 2015 is dat abstracte schilderkunst met Virginie Bailly als extern jurylid. Er wordt geen thema opgelegd, maar de kunstwerken moeten wel een eigen ontwerp zijn. 
Inschrijven kan tot vrijdag 13 november 2015.

De prijzen worden tijdens de officiële opening op vrijdag 20 november 2015 uitgereikt. De eerste prijs is 1.000 euro en een waardebon van 250 euro bij inlijstatelier Kaderke.
Vanaf deze opening worden alle geselecteerde werken tentoongesteld tot en met vrijdag 18 december 2015 in Cultuurcentrum Zwaneberg.
Wij zenden u hierbij het reglement (met deelnameformulier!) van deze wedstrijd. Misschien bent u zelf niet bezig met schilderkunst, maar waarschijnlijk kent u wel kunstenaars/vrienden die hiervoor interesse hebben? Stuur hen dan zeker deze mail door!
De belangrijkste informatie vindt u in het document in de bijlage of via deze link.

Tot binnenkort! 

Vriendelijke groeten,
Mieke van der Heijden
Cultuurfunctionaris expo en kunsteducatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
015 22 83 56

Bezoek CC Zwaneberg online:




F:

Cher artiste, metteur en scène, peintre,
Chers enseignants, les étudiants intéressés,

La nouvelle année scolaire vient apeine de commencer et nous vous envoyons déjà un formulaire de concours!

Depuis 1994, le Conseil Culturel de Heist-op-den-Berg organise en collaboration avec CC Zwaneberg chaque année un concours d'art réussie.
A chaque fois nous avons choisi une discipline artistique différente.
En 2015 il y aura la peinture abstraite par Virginie Bailly comme juge externe. Pas de thème imposé, mais l'œuvre doit avoir sa propre conception.
Vous pouvez vous inscrire jusqu'au vendredi 13, Novembre 2015.

Les prix seront remis lors de l'ouverture officielle, le vendredi Novembre 20e 2015. Le premier prix est de 1.000 euros et un coupon d'une valeur de 250 euros dans l'atelier de cadrage "Kaderke".

De cette ouverture, toutes les œuvres sélectionnées seront exposées jusqu'au vendredi 18, Décembre 2015 dans Culture Zwaneberg.

Nous vous envoyons ci-joint les règlements (avec formulaire d'inscription!) De cette compétition. Peut-être que vous vous n'êtes pas engagé dans la peinture, mais sans doute vous connaissiez des artistes / amis qui sont intéressés à ce sujet? Envoyez-leur alors certainement ce mail!
L'information la plus importante se trouve dans l'annexe au document ou via ce lien.

A bientôt!

Cordialement,
Mieke van der Heijden
Officier Culture expo et de l'art

Cultureel Centrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
015 22 83 56
mieke@zwaneberg.be

Visitez CC Zwaneberg en ligne:
www.zwaneberg.be  • www.facebook.com/cultuurcentrum.zwaneberg



De cultuurraad van Heist-op-den-Berg en Cultuurcen­trum Zwaneberg organiseren een kunstwedstrijd met als discipline ‘Abstracte schilderkunst’.

Deelname
De kunstwerken moeten een eigen ontwerp zijn! Elke deelnemer kan maximum drie werken van recente datum inzen­den. Elk onderdeel van een reeks wordt als één afzonderlijk werk geteld. Een reeks van drie werken geldt dus als drie werken. De inzender verklaart dat hij de auteur is van het ingezonden werk. Deelname aan de wedstrijd is gratis. Alle verfsoorten komen in aan­merking. Er is geen beperking in het formaat of drager.
Jury
De leden van de selectiecommissie ‘tentoonstellingen’ van Cultuur­centrum Zwaneberg fungeren als onafhankelijke jury aangevuld met één externe deskundige en met de cultuurfunctionaris als secretaris. Leden van de jury kunnen niet in aanmerking komen voor één van de prijzen. De externe jury van deze kunstwedstrijd is kunstenares Virginie Bailly.
Prijzen
1e prijs: 1000 euro + waardebon € 250 bij Kaderke.be 2e prijs: 400 euro + waardebon € 200 bij Kaderke.be 3e prijs: 200 euro + waardebon € 150 bij Kaderke.be De prijzen kunnen niet gecumuleerd worden.
De jury behoudt zich het recht voor om één of meerdere prijzen niet toe te kennen. In dat geval zullen deze prijzen toegekend worden door het publiek. In ieder geval wordt ook een prijs van het publiek toege­kend.  
Indienen van werken
De werken moeten afgeleverd worden in Cultuurcentrum Zwaneberg op één van de volgende dagen:
vrijdag 13 november 2015 van 10 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur zaterdag 14 november 2015 van 11 tot 15 uur maandag 16 november 2015 van 13 tot 17 uur


De organisatoren zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor o.a. beschadiging, ontvreemding of verlies van de ingebrachte werken. De deelnemers kunnen zelf deze risico’s laten dekken door een verzeke­ring.
De werken mogen niet genaamtekend zijn. Eventueel moet de naam afgedekt zijn. Op de onderkant/rugzijde van elk werk (in een gesloten briefomslag) staan vermeld: naam, voornaam, telefoonnummer, titel van het kunstwerk. Volgens het inleveren van de werken wordt een nummer toegekend door het cultuurcentrum. Voor de ter plaatse afge­leverde werken wordt een ontvangstbewijs overhandigd.
Uit de inzendingen zullen een aantal werken worden geselecteerd en tentoongesteld. De niet-geselecteerde werken dienen te worden opgehaald vanaf woensdag 18 november 2015 tot uiterlijk vrijdag 27 november 2015, tijdens de openingsuren van het cultuurcentrum. De deelnemers worden hiervan via e-mail verwittigd. De inrichters sluiten voor de geselecteerde werken een verzekering af voor een maximumbedrag van duizend euro per werk voor het verblijf in het cultuurcentrum vanaf de openingsdag tot het ophalen, uiterlijk op vrijdag 17 december 2015.
De geselecteerde werken kunnen tijdens de looptijd van de tentoon­stelling niet vroegtijdig worden weggehaald.
Proclamatie en prijsuitreiking
De proclamatie en de prijsuitreiking aan de laureaten vinden plaats tijdens de vernissage van de tentoonstelling van de geselecteerde wer­ken op vrijdag 20 november 2015 om 20.30 uur in de tentoonstel­lingsruimte van Cultuurcentrum Zwaneberg. De tentoonstelling is toegankelijk voor het publiek van zaterdag 21 november t.e.m. vrijdag 18 december 2015 (openingsuren: elke weekdag van 9 tot 17 uur, woensdag tot 20 uur, donderdag vanaf 13 uur, zaterdag van 10 tot 17 uur, zon- en feestdagen van 14 tot 17 uur).
De werken kunnen na de kunstmarkt/finissage op vrijdag 18 december
terug opgehaald worden in Cultuurcentrum Zwaneberg. Of op maandag 21 december en dinsdag 22 december 2015 tussen 9 en 17 uur of in overleg met het cultuurcentrum.
Tijdens de kunstmarkt (op vrijdagavond 18 december tussen 18 en 21 uur) kunnen de deelnemers ook zelf hun werken verkopen, indien ge­wenst.
De werken die uiterlijk drie maanden na het sluiten van de tentoon­stelling niet zijn afgehaald, worden beschouwd als verlaten en worden eigendom van Cultuurcentrum Zwaneberg.
De deelnemers leggen zich neer bij de beslissing van de jury. Er zal geen briefwisseling worden gevoerd aangaande de wedstrijd of de genomen beslissingen. Door deel te nemen aan deze kunstwedstrijd ‘Abstracte schilderkunst’ verklaren de deelnemers in te stemmen met dit reglement.
  KUNSTWEDSTRIJDABSTRACTE SCHILDERKUNST 2015

  

CC ZWANEBERG
V.U.: Cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg

 
HEIST-OP-DEN-BERG


NAAM:
VOORNAAM:
STRAAT:
POSTCODE:
GEMEENTE:
LAND:
TELEFOONNUMMER:
E-MAIL:
GEBOORTEDATUM:
EVENTUELE STUDIES:
EVENTUELE WEBSITE:

TITEL WERK 1:
VERZEKERINGSWAARDE:

TITEL WERK 2:
VERZEKERINGSWAARDE:

TITEL WERK 3:
VERZEKERINGSWAARDE:








Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling