ZINNEMA

Uitnodiging A Warm Place 28/09 in Zinnema
Invitation A Warm Place 28/09 au Zinnema

 
Collectief Verloren


Uitnodiging

A Warm Place

een gepimpte monoloog over angst en depressie op de bassen van Nine Inch Nails



Wij nodigen u van harte uit op onze voorstelling A Warm Place op maandag 28 september om 14u in Zinnema. (Veeweidestraat 24-26, Anderlecht)
A Warm Place is een eerlijke getuigenis over het eeuwige gevecht tegen een angststoornis. Roel Faes schreef 2 jaar van angst en depressie van zich af in een beeldende monoloog die uitnodigt om te begrijpen.
Met A Warm Place wil Collectief Verloren de stilte rond mentale stoornissen verbreken. Het is een zoektocht naar herkenningspunten. Een kijkdoos op de zuigende spiraal van angst. Bij de try-out op 30 mei 2015 raakte A Warm Place bij een breed publiek een gevoelige snaar. Misschien ook bij u.
Wij denken alvast dat onze voorstelling een unieke toevoeging aan uw programmatie kan zijn.
Wij hopen u op 28 september te mogen verwelkomen.
Hartelijk,
Collectief Verloren

mailto:contact@collectiefverloren.beAfgeronde rechthoek: info & reservatie

 

Bekijk onze trailer
Trailer A Warm Place
Collectief Verloren bestaat uit drie filosofen die zich op de podiumkunsten hebben gestort. Met een sterk ontwikkeld reflectief instinct en een gezonde fetish voor vorm richten we onze blik op de innerlijke mens.
Na enkele jaren experimenteren op de grenzen tussen theater, dans en muziek (Antigone, 2012; De Oneindige Spiegel, 2014) brengen we nu met A Warm Place een volwaardige eigen creatie in samenwerking met Zinnema.
Ik ben een rimpelloos oppervlak. En alles eronder roept en tiert en woedt en woelt en kolkt en scheurt en breekt. Dat ik die spiegel kapot wil slaan, dat alles eruit loopt en stroomt en stormt. Dat ik die doos wil openen waar die van Pandora niks tegen zal zijn en dat die woedende, krioelende zee aan monsters en demonen met mij de wereld in zal stromen en alles kapot slaan. Dat het genoeg is om uw hele wereld onder een dikke laag stampende beesten te bedelven en te briesen en te snuiven en niet te stoppen tot het weer dag wordt en geen vezel in uw lijf geen pijn meer doet. Dat het razend is en dat ge het geschreeuw nu bijna kunt horen in die zee die u verdrinkt. Of het uw geschreeuw is? Dat alles mee zal schreeuwen. Dat ge niet meer weet of het uw pijn is.
Impressies na de try-out:

Het was een hele mooie voorstelling. Heel aangrijpend en ik hoorde mijn vrouw praten... Heel herkenbaar dus. Ik moet toegeven dat ik de krop in de keel kreeg op sommige momenten.
... een meeslepende werveling in zowel de taal als expressie waarin je als toeschouwer meegesleurd werd naar de diepte.
Volledig omvergeblazen en flabbergasted door alle talent en passie die er in de voorstelling staken en er af spatten. TOP!


mailto:contact@collectiefverloren.beAfgeronde rechthoek: info & reservatie



Coaching
Marc Cnops                        Ugo Dehaes                        An Vandevelde

i.s.m.


Zinnema

OPENDOEK

Danspunt









 
No Images? Click here   ·   Unsubscribe
Collectief Verloren
0476683180
Leopold II laan 17, A5.04
1080 Brussel
Like   ·   Tweet

Geen virus gevonden in dit bericht.
Gecontroleerd door AVG - www.avg.com
Versie: 2015.0.6125 / Virusdatabase: 4409/10547 - datum van uitgifte: 08/30/15

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling