vrijdag 23 maart 2018

Bericht 3 (rood): De Beeldhouwers houden de academie drie dagen in de ban. Om organisatorische reden: a.u.b. inschrijven vóór 1 april !

De Beeldhouwers houden de academie drie dagen in de ban.  Om organisatorische reden: a.u.b. inschrijven vóór 1 april !


Beste Beeldhouwers,
  
Tijdens de eerste week na de paasvakantie zullen wij, de Beeldhouwers,  de academie drie dagen in de ban houden van een monumentale installatie.
Dit wordt een week om nooit te vergeten !
We starten ‘rustig’ op dinsdag 17 maart van 14 tot 15 u. in het Beeldhouwatelier met een lezing gegeven door twee jonge Israëlische kunstenaars Foighel Brutmann en Eitan Efrat.
Zij zullen het project ‘Reorient’ voorstellen, van origine naar metamorfose. Beide zijn de nobele donors en het brein achter Reorient. Het is de intentie van de kunstenaars om hun werk een wijzigende functie te geven. Ze spreken vaak van een volgend leven.
Het werk ‘Reorient’ zal een blijvende rol spelen als pleitbezorger voor transformatie.
Na de lezing ‘vliegen we erin’ en transformeren het werk van Foighel Brutmann en Eitan Efrat met onze eigen handen in drie dagen (dinsdag – woensdag – donderdag)
Met andere woorden: we smijten ons !
Zorg dat je er bij bent ! Vergeet niet van je in te schrijven vóór 1 april bij bruno.hardt@ academieanderlecht.be met vermelding van ‘Reorient’, naam en contactgegevens.
‘t Zou fijn zijn als je tevens ook zou laten weten op welke namiddag(en) of  avond(en) jij komt.  (Kwestie van organisatie)
Groetjes,
Bruno en Carla
PS ,Onder het motto ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd = X- aantal maal FUN !’ ---> Stuur de affiche naar al je vrienden, kennissen, kortom naar iedereen die jij leuk vindt
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten