Doorgaan naar hoofdcontent

Bericht 1 (zwart): Uitnodiging Tentoonstelling Frame-Play-Pause

Uitnodiging Tentoonstelling Frame-Play-Pause

Het zijn zeer drukke tijden, als jullie er eens willen ontsnappen aan de ratrace heb ik een interessante bestemming want op zaterdag 17 maart opent er een bijzondere tentoonstelling in de Vierkante zaal van d’Academie Sint-Niklaas.
Expo ‘Frame Play Pause’ : 17 maart tot 29 april 2018
Deze expo kadert in het stadsproject ‘More is More’ en is een samenwerking van het SASK,  het Cultuurcentrum en Centrum voor Beeldexpressie.  Deze opportuniteit grijpen we als academie graag aan om werk van kunstenaars te tonen die de grenzen aftasten tussen fotografie, film en digitale media. We willen onze leerlingen instrueren in de verschillende media, mogelijkheden en combinaties ervan.  Deelnemende kunstenaars zijn: Hans Op de Beeck, Dries de Poorter, Nick Proot, David Blandy, Marie Cloquet, Marc De Blieck en Sarah Vanagt.  Deze artiesten hebben reeds een lange weg afgelegd in het hedendaags kunstlandschap en zijn vandaag alom tegenwoordig in musea en galerieën. 
Aansluitend wordt er een  ‘Steam-fablab’ ingericht.  Dat wordt een plek waar de digitale de artisanale wereld ontmoet en boeiende zoekprocessen ontstaan. d’ Academie wil de bezoekers uitdagen om actief op onderzoek te gaan en de mogelijkheden van elk medium uit te puren.  https://steamlab-sint-niklaas.blogspot.be/
Vierkante Zaal en Annex van d’Academie
Paul Snoekstraat 3 – 9100 Sint-Niklaas
Openingsuren: woe-do–zat 14u-17u en zat-zon 10u-12u (tijdens de paasvakantie enkel in het weekend)


Vriendelijke groeten,
Niko Van Stichel
Directeur




Stedelijke Academie voor Schone Kunsten
Boonhemstraat 1     -     9100 Sint-Niklaas
03.778.38.71
Word lid van facebook!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Bericht 3 (rood): Thema REMAKE, de dag van het DKO, Deeltijds Kunst Onderwijs, op zaterdag 19 februari

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023