STIMULANS 14

Wedstrijd - STIMULANS 14 zoekt beeldend talent
Concours – STIMULANS 14 cherche talent arts visuel

Concours pour jeunes artistes qui sont nés, qui vivent ou travaillent en Flandre Occidentale. Comme condition supplémentaire il faut avoir été à l’école dans l’enseignement Néerlandophone.
Tel. 056/27.77.82 ou stimulans@kortrijk.be
 www.stimulanskortrijk.be

vzw STIMULANS organiseert voor de 18e keer deze tweejaarlijkse kunstwedstrijd. Het concours staat open voor jonge kunstenaars die geboren, wonend of werkend zijn in West-Vlaanderen. Bijkomende voorwaarde is dat je school liep in het Nederlandstalig kunstonderwijs. Het geselecteerde werk van de deelnemers wordt tentoongesteld in de gelijknamige expo in de Paardenstallen van het Broelmuseum. Die zal lopen van 24 mei tot en met 22 juni 2014.

Deelnemen aan de wedstrijd is gratis en kan in volgende disciplines: schilderen, beeldhouwen, grafiek, monumentale kunsten, glaskunst, keramiek, fotografie, textiel, audiovisuele kunst en video.
Deelnemingsvoorwaarden:
  • Leerling aan, of afgestudeerde van het erkend Kunstonderwijs (dag-of avondonderwijs)
  • Geboren zijn na 1 januari 1979
  • Geboren, wonend of werkend in West-Vlaanderen.
Inschrijven?
Inschrijven kan tot 28 april 2014. Je gebruikt daarvoor de inschrijvingsfiche die je kunt downloaden op de website www.stimulanskortrijk.be of je kan de fiche ook opvragen bij de vzw Stimulans. Je kan er tevens al jouw vragen kwijt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling