Campagne

'Ik kies voor kunst'

‘Je choisis l’art’

'Ik kies voor kunst' is een campagne die opgezet werd door verschillende spelers uit het cultuurveld om het debat over de plaats en noodzaak van kunst en cultuur in de verschillende discussiefora te stimuleren in aanloop naar de verkiezingen. Als er voldoende stemmen zijn van diverse pluimage die 'kiezen' voor kunst en cultuur zullen onze volksvertegenwoordigers daarmee rekening moeten houden. Steeds meer wordt er bezuinigd op de culturele sector. Dringend tijd om in actie te schieten, vooraleer we beseffen dat het te laat is.
De campagne bestaat uit een website, spots en posters, maar vooral uit acties die eenieder zelf kan nemen op de eigen websitedoor flyers en affiches te verspreiden of door een stemhokje in het cultuurhuis te plaatsen.
OPROEP: Ken je zelf nog een belangrijk persoon uit een ander domein (media, reclame, economie, onderwijs, zorg) die zich uitspreekt voor het belang van kunst en cultuur in de samenleving en daarover kort wil getuigen via brief, geluid of video? Neem dan contact op met info@ikkiesvoorkunst.be.
Info:
www.ikkiesvoorkunst.be

Appel: vous connaissez encore quelqu’un d’une autre domaine (média, pub, économie, éducation, soins de santé) qui parle de l’importance de l’art et de la culture dans la société et qui veut en témoigner brièvement par lettre, son ou vidéo? S’il vous plaît contacter info@ikkiesvoorkunst.be

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling