Bamako

AANRADER: tentoonstelling wereldfotografie en etnisch beeldende kunst
Recommandé: exposition photographie et art plasticien ethnique


Beste mensen,
Op zondag 10 en 17 november, van 14 tot 17 uur, wordt de Saskapel in Klein-Willebroek ondergedompeld in een etnische sfeer. Want dan vindt de tentoonstelling plaats ten voordele van A.S.H.E.D Bamako. Met artistieke wereldfotografie en beeldende kunst. U komt toch ook langs?

Le rendement de l’exposition ira intègralement à la charité au Mali.
Vous n’achetez donc pas uniquement un objet d’art. Vous aidez à survivre des enfants dans le besoin.
Dimanche 17 novembre 2013, de 14 à 17 heures
SASKAPEL – Sasplein 19 – Klein Willebroek (Anvers)

Wat
A.S.H.E.D Bamako is een officieel erkende hulporganisatie in Mali. Bezielster Kadia onderhoudt veertig straatkinderen en wezen. En daarvoor heeft ze uw steun nodig. Want de habbekrats van de overheid is ontoereikend. En Kadia’s restaurant - waarvan de opbrengst naar de kinderen ging - is sinds de burgeroorlog gesloten.

Wie
Tatienne Smet stelt een mooie selectie portretten tentoon. Daarin staan mensen in hun eigen omgeving centraal. Ze zijn gewoon wie ze zijn. Zonder franjes en toch heel esthetisch.
Chirine Gerits en Dominiek Vermeiren zijn veelzijdig getalenteerd. Hun beeldende kunst is etnisch geïnspireerd en buitengewoon expressief.

Waarom
Met deze tentoonstelling geven Tatienne, Chirine en Dominiek u stof tot nadenken. En de kans om uw steentje bij te dragen aan het nobele werk van Kadia. Want de opbrengst van de tentoonstelling gaat integraal naar de hulporganisatie. U koopt dus niet alleen een kunstwerk. U helpt kinderen in nood te overleven.
Be there! We rekenen op uw komst.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling