(rood): Laatste lesdag zaterdag 4 juni enz.

 4 juni: laatste lesdag. Dit wil zeggen: op 4 juni ten laatste moet je colruyt-rek proper geschrobd, je werkplekken proper geschrobd en alles mee naar huis dat niet wordt tentoon gesteld. Je locker mag je nog even houden tot bij de afbouw van de expo. 


De opbouw van de jury voor 4.4 en S.2 is op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag  9 juni van half 2 tot kwart na 9. Ook de andere studiejaren zijn welkom om hun handen uit de mouwen te steken. 
De jury op zaterdag 11 juni van 2 tot half 5 is uitsluitend toegankelijk voor de studenten van 4.4 en S.2, welke jury doen. 

De opbouw van de eindejaarsexpo is op dinsdag 14, woensdag15 en donderdag 16 juni van half 2 tot kwart na 9. Allen aanwezig !
Op woensdag 15 juni zal Bruno over en weer rijden van Studio CityGate naar ABKA. Als we in ABKA een ruimte krijgen zal daar een selectie van beeldhouwwerk worden getoond. We houden je op de hoogte. 

De opening van de expo is op vrijdagavond17 juni. 

Extra in het beeldhouwatelier: op zondag 19 juni werken we in chocolade van 2 tot 6. 

De overige data zoals openingstijden van de expo, afbouw van de expo, heb je reeds ontvangen in de laatste nieuwsbrief van Academie Beeldende Kunsten Anderlecht. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling