Bericht 5 (zwart): Wedstrijdoproep Beeldhouwwerk Noordwijk


Wedstrijdoproep Beeldhouwwerk Noordwijk

Beste,

Graag willen we u op de hoogte brengen van onze wedstrijdoproep voor een kunstwerk, met name een beeldhouwwerk in de Brusselse Noordwijk. 
Dit initiatief gaat uit van de gemeente Sint-Joost-ten-Node in het Brussels hoofdstedelijk gewest. 

Voor verdere vragen omtrent deze wedstrijd die zal lopen t.e.m. 21 september kunt u terecht op het nummer 02 220 25 21 of kunt u mailen naar kekizkuyu@sjtn.brussels.

Alvast dank voor uw medewerking. 

Met vriendelijke groeten,

Kezban Ekizkuyu 

---------------------------------------------------

WEDSTRIJDOPROEP


DAGERAAD IN DE NOORDWIJK - AUBE AU QUARTIER NORD

Wil jij de Noordwijk opfleuren met een nieuw symbool op het kruispunt van de Groenstraat en Rivierstraat? Ben je beeldhouwer of beeldhouwster?

Neem dan deel aan de wedstrijd om een beeldhouwwerk te creëren voor de Noordwijk! Laat je artistieke verbeelding spreken en de dageraad aanbreken voor nieuwe perspectieven in de Noordwijk. Na beraadslaging van een vakjury komt het winnend ontwerp op de hoek van de Groenstraat met de Rivierstraat te staan.

De maximumafmeting voor het beeldhouwwerk bedraagt 1 meter in de breedte en 3 meter in de hoogte. Het kunstwerk komt op een terrein waar bomen staan, idealiter wordt het kunstwerk rond deze bomen geïntegreerd. Duurzame materialen genieten de voorkeur. De winnaar van de wedstrijd kan rekenen op een budget van 23.000 euro voor materiaal, transport en realisatie.

Zend je ontwerp met schets en gedetailleerde beschrijving van de materiaalkeuze en afmetingen en uitgebreide uitleg over je keuze in via mail kekizkuyu@sjtn.brussels.

Deelnemen aan de wedstrijd kan t.e.m. 21 september 2018.


Heb je bijkomende vragen, bel naar 02 220 25 21 of mail naar kekizkuyu@sjtn.brussels.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Bericht 3 (rood): Thema REMAKE, de dag van het DKO, Deeltijds Kunst Onderwijs, op zaterdag 19 februari

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023