Bericht 4 (zwart) : ARNOEVOO – Wedstrijd voor jonge kunstenaars


ARNOEVOO – Wedstrijd voor jonge kunstenaars

Het gemeentebestuur van Bredene organiseert dit voorjaar voor de 15e keer de kunstwedstrijd Arnoevoo. Met deze wedstrijd wil het gemeentebestuur hedendaagse kunst promoten en jonge kunstenaars expositiegelegenheid aanbieden. Een wedstrijd voor jonge beloftevolle kunstenaars waarmee aantrekkelijke geldprijzen te winnen zijn. 
Met de werken van de finalisten wordt bovendien een tentoonstelling opgebouwd in het MEC Staf Versluys te Bredene.

Arnoevoo wordt opengesteld voor zowel professionele als amateur-kunstenaars die op datum van deelname de leeftijd van 36 jaar niet bereikt hebben. Voorwaarde is wel dat ze in het Vlaamse landsgedeelte woonachtig zijn.
Alle hedendaagse plastische uitdrukkingsvormen zoals tekenkunst, grafiek, schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, film, video, multimedia, mixed media,… komen in aanmerking voor de wedstrijd.

Hierbij ingesloten vindt u het inschrijvingsformulier en het deelnemingsreglement om binnen uw instelling te verspreiden. 
Deze zijn ook terug te vinden via het digitaal loket op de website www.bredene.be - http://www.bredene.be/eloket.asp?id=221

Deelnemers kunnen zich inschrijven tot en met 5 oktober 2018 bij de dienst cultuur, Kapelstraat 76 te 8450 Bredene, tel. 059/56 19 60, e-mail: cultuur@bredene.be
Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en veel succes! 

Met vriendelijke groeten 
Nancy







Nancy Hoogenboom
administratief medewerker I dienst cultuur
Kapelstraat 76 I 8450 Bredene
T 059 56 19 60 I nancy.hoogenboom@bredene.be




Reacties

Populaire posts van deze blog

Bericht 3 (rood): Thema REMAKE, de dag van het DKO, Deeltijds Kunst Onderwijs, op zaterdag 19 februari

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Willy Van Den Dorpe