dinsdag 16 mei 2017

Bericht 1: (rood): Belangrijke berichten en eindejaarsregeling voor alle studenten beeldhouwkunst.


Belangrijke berichten en eindejaarsregeling voor alle studenten beeldhouwkunst.

1. Evaluatiefiches:  Wie zijn evaluatiefiche voor de maand mei in het beeldhouwatelier nog niet heeft ingevuld maakt een afspraak met Carla of Alex. De evaluatiefiches moeten ingevuld en van je handtekening voorzien zijn en worden door Carla  op het secretariaat afgeleverd op 1 juni.
 
2. Voorselectie eindejaarstentoonstelling:  Studenten van de leerjaren 1 2 3 Hogere Graad en 1 Specialisatiegraad Beeldhouwkunst die hun werken nog niet hebben aangeboden aan Carla en Alex ter voorselectie voor de  eindejaarstentoonstelling kunnen dit alsnog doen tot en met dinsdagavond 23 mei.
Elke student verdient een plekje onder de zon: Van elke student wordt er werk tentoongesteld tijdens de eindejaarstentoonstelling.
 
3. Voorselectie jurywerken: De werken voor de jurering van de studenten van 4 HG en 2 SG moeten binnengebracht zijn bij de leraars vóór zaterdag 3 juni ( na de voorselectie in samenspraak met de leraars) 
 
4. Verlof: Sta niet voor gesloten academiedeuren: Hemelvaartverlof van donderdag 25 mei t/m zaterdag 27 mei. 
 
 
EINDEJAARSREGELING:
 
1. Laatste les beeldhouwkunst is op zaterdag 10 juni:  Atelier beeldhouwkunst moet tegen 10 juni opgeruimd en leeg zijn, met uitzondering van de voorgeselecteerde werken voor jury en tentoonstelling. Voor uitleg kan je steeds terecht bij Alex en Carla tijdens de lesuren.  
 
2. Opbouw jurytentoonstelling in het beeldhouwatelier is gepland tijdens de normale lesuren van dinsdagavond 13 juni t/m donderdagavond 15 juni. Hulp van alle leerjaren is dan uiteraard méér dan welkom. 
 
3.  Jury Beeldende Kunsten voor 2 Specialisatiegraad en 4 Hogere Graad Beeldhouwkunst is op zaterdagnamiddag 17 juni gepland. Ook dan worden de evaluatiefiches van 2 Specialisatiegraad en 4 Hogere Graad Beeldhouwkunst ingevuld. 
 
4. Opbouw tentoonstelling is van dinsdagavond 20 juni tot en met donderdagavond 22 juni gepland, alweer tijdens de normale lesuren en alweer zijn alle helpende handen van alle leerjaren beeldhouwkunst méér dan welkom.  Niet vergeten: het beeldhouwatelier heeft de traditie voor een top-tentoonstelling te gaan, voor minder doen we  ‘t zeker niet in 2017 
 
5. Opening tentoonstelling is op vrijdag 23 juni: 18 u - 21 u  
De tentoonstelling loopt tot en met dinsdag 27 juni van 18 u – 21 u 
De uitnodigingen en affiches zijn in wording. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten