Bericht 3 (zwart): Make-over workshop Bronks voor jongeren vanaf 15 tot 21 jaar.



Make-over workshop Bronks voor jongeren vanaf 15 tot 21 jaar.



Beste academie Anderlecht,

Naar aanleiding van ons telefoongesprek daarnet stuur ik jullie graag onze mail over de workshop binnen het kader van ons XL FESTIVAL door.
Binnenkort vindt het XL FESTIVAL opnieuw plaats bij BRONKS, meerbepaald tijdens het weekend van 21 t.e.m. 23 april. Binnen het kader van ons festival organiseren we de tweede week van de paasvakantie (van 10 t.e.m. 14 april) een creatieve workshop voor jongeren vanaf 15 tot 21 jaar. Zij zullen hun fantasie de vrije loop laten en het BRONKS gebouw een volledige make-over geven onder begeleiding van twee professionele vormgeefsters. Van idee tot realiteit. Met coaching en tips & tricks.
Je denkt misschien spontaan aan studenten uit de richtingen architectuur, binnenhuiskunst, vrije kunsten of algemene beeldkunst, maar mogelijks willen de muzikanten of dansers het eens over een andere boeg gooien? Dat kan! Iedereen die zich geroepen voelt om BRONKS in een ander jasje te stoppen, is van harte welkom. Het resultaat wordt bewonderd door alle toeschouwers op het XL FESTIVAL.

Voor het invullen van de workshop hebben we jullie hulp nodig… Jullie zijn een belangrijk publiek omdat jullie ons rechtstreeks kunnen verbinden met jongeren. Jullie krijgen elke dag heel wat jongeren over de vloer die bezig zijn met podiumkunsten. Denken jullie bij deze workshop spontaan aan leerlingen die interesse zouden hebben om deel te nemen? Breng ons dan zeker op de hoogte. Zouden jullie het woord kunnen verspreiden en/of ons evenement op Facebook delen op de pagina van uw academie?

Meer informatie vind je op onze website:
Het Facebook evenement van de workshop:

Tot slot willen we jullie natuurlijk van harte uitnodigen op het XL FESTIVAL!
Het programma, samengesteld voor en door jongeren, vind je terug via deze link: 

Alvast bedankt voor jullie medewerking,

Vriendelijke groeten en graag tot dan,

Inez
& het BRONKS-team

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Bericht 3 (rood): Thema REMAKE, de dag van het DKO, Deeltijds Kunst Onderwijs, op zaterdag 19 februari

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023