Repertorium

Repertorium van de Vlaams-Brabantse kunstenaars.. en van de kunstenaars werkzaam in België (met dank aan Ghislaine)
Répertoires biographiques reprenant les artistes plasticiens actifs en Belgique (un merçi à Ghislaine)

(En Français:)
http://www.artistika-books.be/index.php?cmd=home&lang=fr

Onderwerp: Repertorium van de Vlaams-Brabantse kunstenaars.. en van de kunstenaars werkzaam in België  

Repertorium van de beeldende kunstenaars werkzaam in Vlaams-Brabant

Beste vrienden, beste kunstenares, beste kunstenaar,

Misschien het u al iets gehoord over de Artistika repertoria die ongeveer 20.000 beeldende kunstenaars actief in België zullen voorstellen.

Twaalf volumes zullen in augustus verschijnen et elke kunstenaar/kunstenares  werkzaam in België kan zich inschrijven om in het repertorium van zijn provincie/regio gratis opgenomen te worden, met een biografische tekst en de afbeelding van één van zijn/haar werken. Vanzelfsprekend zal een bundel verschijnen met de kunstenaars van onze Provincie Vlaams-Brabant.

Indien u kunstenaar bent (indien niet, bedankt om deze info naar uw vrienden kunstenaars te forwarden), raden wij u aan om u zo vlug mogelijk op www.artistika-books.be in te schrijven omdat de repertoria eind augustus zullen verschijnen.

U kunt alle nodige info op www.artistika-books.be terugvinden en een samenvatting ervan vindt u op de presentatie-pdf in bijlage. In bijlage vindt u ook een pdf waar u kunt zien hoe de kunstenaars in de repertoria voorgesteld worden, alsook een vragenlijstje die de kunstenaars kan helpen om hun biografische tekst op te stellen.

Ter info laten wij u weten dat de Dienst Cultuur van de Provincie Vlaams-Brabant besloten heeft deze initiatief te steunen en eraan mee te werken.

Met vriendelijke groeten,
De ploeg van Gedeputeerde Tom Dehaene, Dienst Cultuur

PS : Aarzel niet om deze mail te forwarden naar al uw kennissen, zodat veel kunstenaars snel op de hoogte gebracht worden van dit innoverende editie-concept dat, volgens ons, goed vooruitzichten heeft. 






Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Alle berichten naar dit professioneel e-mailadres kunnen door de werkgever gelezen worden. In het kader van de vervulling van onze taak van openbaar belang nemen wij uw relevante persoonlijke gegevens op in onze bestanden. U kunt deze inzien en verbeteren conform de Wet Verwerking Persoonsgegevens van 8 december 1992.

Het ondernemingsnummer van het provinciebestuur is 0253.973.219 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling