La Carlex 8 nov 2013

Nieuwsbrief van vrijdag 8 november 2013.
Bulletin du vendredi 8 novembre 2013.

Apéritif de bienvenue pour les étudiants de la première année
Jeudi 14 novembre, à 19 :30h dans l’atelier de sculpture !

1. Welkomstdrink voor de eerstejaars beeldhouwkunst.
Op donderdagavond 14 november, om 19u30 in het atelier beeldhouwkunst.
Zorg dat je er bij bent!
Alle nieuwe eerstejaars worden van harte uitgenodigd op de welkomstdrink, georganiseerd door al de overige jaren beeldhouwkunst.

2. Hartelijk dank aan al de beeldhouwers die hebben deelgenomen aan de intramuros expo 'levende ruimtes' in de academie van Anderlecht
De expo van de levende ruimtes wordt in de eerste week na de herfstvakantie afgebouwd. Dankuwel voor jullie bereidwilligheid!
De afdeling lagere graad zal werk van hun leerlingen tentoonstellen na de herfstvakantie tot eind januari 2013. De tentoonstelling heeft als titel 'Wel of niet, Zwarte Piet?' (een lichte verwijzing naar de commotie de laatste tijd rond zwarte piet) en heeft plaats in de inkomhal, cafetaria en bureau van Ivo met daar nu bijkomend enkele sokkels in de Academie zelf ( de 'levende ruimtes'-sokkels).

3. Oproep aan alle studenten beeldhouwen die willen meedoen aan de intramuros expo 'levende ruimtes',  thema: Kunst Boven Water, vanaf februari 2014. 
-Vanaf begin februari 2014 tot mei 2014 zullen de verscheidene opties van de Beeldende Kunsten (met oa keramiek, beeldhouwkunst, vrije grafiek, toegepaste grafiek, schilderkunst, tekenkunst, fotokunst,  ...  )de intramuros expo 'levende ruimtes' verzorgen. De werken worden tentoongesteld in de museumsokkels, verspreid over heel de academie.
Thema: Kunst Boven Water. Dit thema is door elke optie vrij te interpreteren. Kunst Boven Water is tevens het thema voor alle DKO's, op de opendeurdag van het DKO, Deeltijds Kunst Onderwijs, van zaterdag 22 februari 2014. 
Indien jij als student beeldhouwen wil meedoen met één of meerdere van je werken, een voorkeur hebt voor een bepaalde locatie / museumsokkel, dan mail je spoedig je kandidatuur en voorstel naar Carla en Alex.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling