Bericht 3 (zwart): Oproep voor kunstwerken "Chocol'Art Expo" Koekelberg 22/04-27/05

 Bericht 3 (zwart):  Oproep voor kunstwerken "Chocol'Art Expo" Koekelberg 22/04-27/05

Laat de creativiteit van uw leerlingen de vrije loop!

 

Het Belgian Chocolate Village lanceert (BCV) een oproep voor artistieke projecten "Chocol’Art Expo" in samenwerking met de Nationale Basiliek van het Heilig Hart van Koekelberg!

 

De geselecteerde werken worden tussen 23 april en 27 mei 2022 gedurende 5 weken tentoongesteld in deze twee emblematische plaatsen van Koekelberg. De prachtige galerijen van de Basiliek zullen de werken van kunstenaars ouder dan 16 jaar huisvesten en de tentoonstellingsruimte Victoria Square in het BCV, die van -16 jaar oud.

 

Artistieke projecten kunnen picturaal zijn (tekenen, schilderen, foto), 3D, schriftelijk, digitaal, ... en zijn geïnspireerd op het thema "chocolade". Het thema moet een connectie hebben, dichtbij of veraf, met de chocolade, wat het voorstelt of inspireert voor de kunstenaar. Chocolade kan ook de materie zijn waarmee het werk is gemaakt.

 

Een pluralistische jury selecteert de te exposeren werken en het publiek kiest de winnaars. De hoofdprijs is een beloning van € 500 en… veel chocolade !

 

De wedstrijd staat open voor elke artiest ouder dan 8 jaar (op het moment van inschrijving) en woonachtig in België. De sluitingsdatum voor ontvangst van het inschrijvingsformulier is 4 maart 2022.

 

Het dossier inclusief het reglement en het deelnameformulier zijn beschikbaar op de website: https://chocolartexpo.multiscreensite.com/

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 

Het BCV-team



Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling