Kunstateliers tijdens Zomeracademie, met o.a. oud-student van Beeldhouwen Steven Fillet als professional beeldend kunstenaar.

 Beste

 

Van 17 tot 23 juli organiseert Destelheide, het Centrum voor Jeugd, Kunst en Creatie in Dworp bij Brussel, samen met De Veerman een nieuwe editie van de onvolprezen Zomeracademie. Creatievelingen duiken een hele week in de wereld van kunst en creatie, begeleid door

professionele coaches. Dit jaar is er keuze uit maar liefst 11 ateliers in minstens evenveel disciplines. Klassiekers als theater, dans, schrijven en zeefdruk zijn opnieuw van partij. Maar zoals bij elke editie pakken we uit met een aantal nieuwe ateliers. Dit jaar zijn dat ‘Video’ en het ‘Labo Artivisme’, een multidisciplinair atelier rond kunst, ecologie en activisme.

 

De ateliers zijn er voor beginners en gevorderden. Iedereen werkt in z’n eigen tempo. De coaches zijn één voor één professionals die nog elke dag in het vak staan. Denk bijvoorbeeld aan auteur en voormalig stadsdichter van Antwerpen Stijn Vranken, songwriters Lennaert Maes van Lenny en De Wespen en Ernst Jansz van Doe Maar en beeldend kunstenaar Steven Fillet. Zij nemen de deelnemers bij de hand en dat in de prachtige groene omgeving van Destelheide, die elk jaar voor extra inspiratie zorgt.

 

Misschien is zo’n atelier wel iets voor jullie studenten? Stuur hen gerust dit bericht door.  Alle info over de Zomeracademie in Destelheide van 17 tot 23 juli vind je op www.zomeracademie.be.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Tina Deneyer

Communicatieverantwoordelijke

tina.deneyer@destelheide-hanenbos.be

+32 476 34 63 16

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling