Bericht 3 (zwart): De Stichting Andrée en Pierre Arty organiseert de tweede editie van haar Collage-wedstrijd

Bericht 3 (zwart): De Stichting Andrée en Pierre Arty organiseert de tweede editie van haar Collage-wedstrijd
 
 
 
Beste
 
De Stichting Andrée en Pierre Arty organiseert de tweede editie van haar Collage-wedstrijd.
Deze driejaarlijkse prijs werd in het leven geroepen als eerbetoon aan de kunstenares Andrée Arty, die in de 2de helft van de vorige eeuw een belangrijke bijdrage leverde tot de Belgische collagekunst.
Met deze wedstrijd wil de Stichting de collage-kunst onder de aandacht brengen en een actuele kunstenaar die actief is op het terrein van de collages steunen.
 
De prijs ter waarde van 5.000,00 euro is te besteden aan de productie en uitgave van een catalogus van het (collage)-werk van de winnaar in samenwerking met de Stichting. Kandidaten die in de periode van 1 mei 2016 tot 1 mei 2019 regelmatig collages hebben gecreëerd, kunnen hun dossier inzenden tot en met 31 augustus 2019. Over de procedure, de wijze van aanmelden en het reglement vindt u meer informatie op de website.  
 
 
Kandidaten die in de periode van 1 mei 2016 tot 1 mei 2019 regelmatig collages hebben gecreëerd, worden gevraagd hun dossier in te zenden. Ook degenen die het werk van anderen onder de aandacht van de jury willen brengen worden daartoe uitgenodigd. 
 
De prijsuitreiking zal plaatsvinden in het voorjaar 2020. Ter gelegenheid van de prijsuitreiking zal  een tentoonstelling worden georganiseerd, met werk van de winnaar, de genomineerden en Andrée Arty. 
 
 
dit is de link naar de informatie over de wedstrijd
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023

Enrique Karabitian nodigt je uit op zijn tentoonstelling