donderdag 28 april 2016

Bericht 4 (rood): Les of geen les? (that is the question) Belangrijke planning. Zéér belangrijk om te noteren in jullie agendas!:

Les of geen les? (that is the question) Belangrijke planning. Zéér belangrijk om te noteren in jullie agendas!:

- Nu zaterdag 30 april is er les.
- Geen les vanaf donderdag 5 mei tot en met zaterdag 7 mei omwille van hemelvaart.
- Geen les op dinsdag 10 mei, omwille van de pedagogische studiedag voor de leraars.
- Geen les op woensdag 11 mei, dinsdagnamiddag 17 mei en woensdag 18 mei omwille van de recupdagen van Alex. Op dinsdagavond 17 mei is het wel les.
- Les: Op zaterdag 28 mei komt het model voor de laatste keer.
- Les: Op zaterdag 4 juni is het de laatste dag voor het binnenbrengen van de werken voor de jury en de tentoonstelling. We tonen werk van alle studenten, gaande van eerstejaars tot en met laatstejaars. Met andere woorden: elke student overlegt op voorhand tijdens de les met Carla en Alex welke werken worden getoond tijdens eindejaarsexpo en jury.
- Op zaterdag 11 juni  is de laatste normale les en zorg je ervoor dat je al je persoonlijke spullen mee naar huis neemt, want de atelier moet leeg en opgeruimd zijn. Je locker moet pas leeg en proper op donderdag 30 juni. Met andere woorden: je maakt jou deel van de colruytrek, werkbanken en tafels leeg en proper ten laatste op zaterdag 11 juni. Alleen de werken voor jury en tentoonstelling blijven. Meer info in het beeldhouwatelier bij Alex en Carla.
- Les: In de week van dinsdag 14 juni tot en met donderdag 17 juni bouwen we ons atelier om tot tentoonstellingsruimte (alle meubilair en bewerkingsmachines verhuizen naar stapelplaatsen, ... rekken afslaan met platen, sokkels timmeren, wanden en sokkels schilderen, opbouwen van de tentoonstelling jury)
- Op zaterdag 18 juni is het tot 17 u. jury voor de laatstejaars Hogere Graad en laatstejaars Specialisatiegraad (les)  van Kunstambachten en de Beeldende Kunsten.
Tussen 17 u en 19 u: tentoonstelling examenwerken. Iedereen welkom
19 u: bekendmaking uitslagen van de laatstejaars met receptie. Iedereen welkom
-Les: In de week van dinsdag 21 juni tot en met donderdag 23 juni: opbouw tentoonstelling met werken van eerste tot laatstejaars.
Opening tentoonstelling!: vrijdag 24 juni van 18 tot 21 u. iedereen welkom !
Het vervolg hoor je tijdens de les bij Carla en Alex.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten