OPEN CALL: Mis deze unieke gelegenheid niet om jouw academie en haar cursisten in beeld te brengen!

Beste kunstenaars,

 

Ongetwijfeld kent u Kunst in het Dorp, een multidisciplinaire tentoonstelling in Kasteel-klooster Ter Loo (Bellingen bij Halle). De tentoonstelling Kunst in het Dorp 2023 gaat door op 9, 10, 15, 16 en 17 september en is toe aan haar 21ste editie. De kunstenaars integreren hun werken in de verschillende ruimtes en in de tuin van deze historische locatie. De expo trekt meer dan 1200 bezoekers aan en is al jaren een gevestigd kunstevenement in het Pajottenland en de ruimere regio.

 

We geven graag kansen aan nieuwe & ervaren talenten (tussen 7 en 77 jaar)! Geeft uw academie ook graag kansen, dan vinden we elkaar zeker bij dit initiatief. Maak de OPEN CALL bekend onder de cursisten, laat ze deelnemen aan een tof, dynamisch kunstevent. Laat hen proeven van de dialoog met het publiek.

 

Onze oproep naar kunstenaars staat nog open tot 31.03.2023. Het inschrijvingsformulier vind je in bijlage. Het document kan je ook downloaden via onze website. Alle voorwaarden en nuttige informatie vind je op de twee laatste pagina's van het inschrijvingsformulier. Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te bellen of te mailen. 

 

 

Met vriendelijke groeten

Bart Desmet

namens werkgroep Kunst in het Dorp/vzw Bellingahaim

0497 41 18 91

Reacties

Populaire posts van deze blog

Willy Van Den Dorpe

Bericht 3 (rood): Thema REMAKE, de dag van het DKO, Deeltijds Kunst Onderwijs, op zaterdag 19 februari

Uitslagen jury Beeldhouwen en ruimtelijke kunst, juni 2023